У РОСІЇ ЧОЛОВІК ЗЛОВИВ ДИТИНУ, ЯКА ВИПАЛА З П’ЯТОГО ПОВЕРХУ

Дитина віком два роки і сім місяців випала з вікна п’ятого поверху одного з будинків Адигейська (Росія), але залишилась живою.

— Перед самим зіткненням із землею хлопчика вчасно підхопив дорослий чоловік, який випадково побачив падаючу дитину. Звичайно, сила падіння була дуже велика, чоловік не зміг втримати хлопчика і випустив його з рук. Але це значно пом’якшило удар, і в результаті врятувало дитині життя, — повідомив завідувач реанімаційним відділенням місцевої лікарні Федір Ведінов.
Дитина, залишившись без нагляду дорослих, гралася на підвіконні відкритого вікна, і звалилася вниз разом з москітною сіткою. Її рятівник у цей час привіз на автомобілі товари в продовольчий магазин, розміщений в цьому будинку.
— Він вивантажував товари, коли почув дитячий крик. Чоловік, після того, як підхопив дитину, посадив її в машину і привіз до нас у лікарню, — розповів Ведінов.
Медик пояснив, що у дитини була підозра на легкий струс мозку, декілька подряпин і погане самопочуття. Для надання кваліфікованої допомоги хлопчика відправили до Краснодара, в дитячу крайову лікарню, де за його станом спостерігатимуть протягом тижня.
Рятівник хлопчика залишився в лікарні Адигейська, в терапевтичному відділенні, куди його госпіталізували з серцевим нападом, що трапився після пережитого стресу.