ФЕЛЬДМАН СПРИЯЄ ПУТІНУ

Путінський режим докладає максимум зусиль, аби російські бізнесмени володіли максимальною кількістю українських підприємств, щоб тримати Україну за горло за допомогою газового вентиля, підтримувати антиукраїнські сили на території нашої держави, брати під свій контроль інформаційний простір України, впливати на душі українців та чинити інші антиукраїнські дії. І, на жаль, дещо йому вдається.

Однак Путіну з його співвласниками з «Газпрому» цього видалось замало. І вони, використовуючи нафтодолари, вирішили ще більше поширити свій вплив на інформаційний простір України, щоб задурманювати українців та зомбуватити їх. З цією метою вони використовують видавництва, які діють на території Німеччини. 15 грудня 2006 року Борис Фельдман – співвласник німецького видавництва «RusMedia», яке уже випускає в Україні декілька газет, – заявив про намір з квітня 2007 року видавати в Україні кожного дня газету зі своїм партнером – газетним видавництвом Німеччини WAZ.
У зв’язку з цим в колі українських видавців такі плани пана із Берліна Фельдмана називають не інакше як медіарейдерством. А також розповідають про те, що він лобіює свої інтереси на медіаринку через «своїх людей» в російському ВАТ «Газпром-медіа». Влітку 2006 року Борис Фельдман в одній із розмов проговорився, що за допомогою «своїх людей» у ВАТ «Газпром-медіа» він зміг отримати ліцензію на видання «Известий» в Україні.
Одночасне загравання пана Фельдмана з російським «Газпромом-медіа» і німецьким видавництвом WAZ нічого доброго не принесе Україні. Оскільки всім відомо, що російський «Газпром» давно розробляє плани лобіювання через німецькі ЗМІ як особистих бізнес-інтересів, так і державних інтересів Росії в Україні. А державні інтереси Росії в Україні не йдуть на користь українського народу. Ті, хто видає ліцензії на випуск російськомовних видань в Україні, та ще й пов’язаних з німецькими через таких посередників, як пан Фельдман, мають бути обережними, щоб захистити державні інтереси.
За матеріалами газети «Европа-Экспресс» № 7 лютий 2007 р.