РАБИНОВИЧ ЗАГОВОРИВ

Щось довго мовчав Рабинович. Неначе жаба під каменем сидів він, чекаючи чогось і нарешті подав свій хрипкий українофобський голос. Як завжди, отруйна піна з-під чорного жаб’ячого каменя летить в обличчя автохтонної нації. Перепадає на горіхи і українським патріотам – цього разу кошерна душа Рабиновича прагне закриття «Української газети плюс». Щоправда, з притаманним йому нелюдським цинізмом, господар певного видавничого дому втрачає будь-яке почуття міри і експлуатує трагічні та дуже неоднозначні події задля захисту єврейських інтересів.

Гнів Рабиновича викликало те, що «Українська газета плюс» нібито ображає покійного політика Євгена Кушнарьова. Мовляв, написано було в цьому виданні про україножерський агресивний клан Фельдмана – Рабиновича – Кушнарьова, а оскільки пан Кушнарьов трагічно загинув, то Рабинович вважає  необхідним стати на захист колишнього харківського губернатора. «Українська газета плюс» має бути негайно закрита – так вважає  могутній  і незламний Рабинович. Ну просто Голда Меїр в штанях!
Що ж, справді про мертвих треба або добре, або  не казати нічого. Ми це знаємо. Проте матеріал-документ, який так розлютив вразливого представника певної національної меншини з’явився ще за тих часів, коли не розпочалося фатальне для пана Кушнарьова полювання у слобідських лісах. До того ж – ніде правди подіти – особливою любов’ю до українства покійний не відзначився. Варто хоча б згадати його виступ восени 2004 року у Сіверодонецьку. Тому констатація фактів не може сприйматися нормальною людиною як паплюження чиєїсь пам’яті. Звичайно ж, якщо  Рабинович вважає себе нормальним.
Проте цікавим є інший факт. Керманич жовто-бульварних «Столічних новостєй» показово обурився тим, що буцімто ображають покійного політика. Однак факт існування певного клану і його українофобського характеру Рабинович не спростовує. Мабуть, пишається Рабинович, що ненавидить тих, чию землю топче та чий хліб їсть.
Олесь ШАШКЕВИЧ