ДИКІ ТАНЦІ ХАБАДУ

Аналіз владних структур України показує, що до органів законодавчої і виконавчої влади приходить дедалі більше представників секти Хабад. «…Трагічний рік перемоги антихристиянських сил, коли в крісло глави Києва, — Колиски Православ’я — зручно вмостився не просто адепт, а один із батьків-засновників найнебезпечнішої неохаризматичної секти «Посольство Боже» — харківський напівкровка Леонід Черновецький», — пише Едуард Ходос (Е.Ходос. У края могилы или дикие хазарские пляски. Открытая книга Президенту Украины. Харьков. 2006. — с. 187). Сумнозвісна секта «Посольство Боже» чорношкірого проповідника Аделаджі Сандея є бізнес-проектом секти Хабад, а Черновецький — «злісним адептом цієї секти».
У колишній столиці України Харкові влаштувався, теж зручно, інший ставленик секти Хабад Михайло Маркович Добкін... Не продовжуватимемо цей список, а звернемо увагу на те, що саме ставленики сект підвищили плату за комунальні послуги в найбільших містах України.
Чому? Здавалося б, прийшовши до влади, вони повинні були показати свою менеджерську досконалість і протриматися хоча б рік, демонструючи успіхи своїх команд, а не збільшувати соціальну напругу. Але останнє і є головним завданням сектантів. Їм потрібно збільшити напругу, щоб народ вийшов на площу й почав вимагати зміни влади, а саме — змінити Кабінет Міністрів.
Для дестабілізації ситуації в Україні секта Хабад намагатиметься стимулювати міжнародні організації до застосування дискримінаційних санкцій щодо існуючої влади. З цією метою збирається компромат за фактом сприяння і причетності України до диверсійних актів, які готують терористичні організації секти Хабад на об’єктах Ізраїлю і Сполучених Штатів Америки.
Джерело, що має оперативну інформацію і володіє агентурними ресурсами в цьому напрямі, надало достовірні дані про те, що секта Хабад, починаючи з 2002 року, на основі аналізу й прогнозу своїх аналітиків про стан ідеологічної, політичної, економічної та інших сфер життєдіяльності Української держави, розробила план компрометації України.
Суть плану, реалізація якого відбувається повним ходом, полягає в підготовці компрометуючих матеріалів на окремих політичних і державних діячів, державні структури та технічному документуванні їхньої причетності і дієвої допомоги «терористам» у підготовці й проведенні силами й засобами терористичної організації, створеної і добре фінансованої сектою Хабад, масштабної терористичної акції на об’єктах, розміщених на території Ізраїлю чи США.
У Південній Америці (Південна Колумбія) підготовку військових контррозвідників для незаконних військових формувань і наркокартелів здійснює спеціальний центр Революційних збройних сил Колумбії (FARC), яким керує Фердинанд Хордак Камбо. Це найбезжалісніша міжнародна терористична організація в світі. На її рахунку тисячі вбитих. Чоловіки, жінки, навіть діти — не має значення. І це не кінець. Їхні зв’язки з наркоторгівлею і сектою Хабад докладно зафіксовано. Спочатку наркобарони використовували їх для захисту лабораторій і наркошляхів. Але потім зрозуміли, що можуть робити великі гроші, самостійно продаючи наркотики.
Аналогічні центри діють у Південній Колумбії, в передмісті Сант-Яго (Чілі) й на території Пакистану. Центрами керує терористка з великим стажем Аафія Сідікі.
Секта Хабад має намір встановити світове панування. Для цього вона використовує фінансову бінарну зброю для знищення України як незалежної держави, а українського народу — як історично неперспективного етносу.
Співпрацює Хабад з картелем Калі, який є лідером у світовому кокаїновому бізнесі й фактично належить секті Хабад. Фінансові активи картелю, разом з обіговими коштами, становлять майже чотириста мільярдів доларів, розміщених в основних банках США. Це дає можливість картелю утримувати у разі необхідності армію з військово-морським флотом, авіацією, ядерними бойовими потужностями, що дорівнює, як мінімум, трьом арміям Ізраїлю. Позаяк майже всі кошти картелю в обігу, то для створення за необхідності армії йому потрібно мало часу, бо він має тісний зв’язок з опозиційними Колумбії збройними формуваннями «FARC» (FUERCAS ARMADOS REVOLUCIONARES DE COLOMBIA). Ці формування — база військових спеціалістів високого класу. Тісні й давні стосунки між реакційними єврейськими організаціями і картелями Колумбії у сфері кокаїну й озброєння дають можливість, зокрема Хабаду, в короткий термін створити потужну боєздатну армію з базуванням на територіях країн, що економічно підпорядковані секті.
За фінансовими можливостями картель Калі може оперативно створити певний міжнародний військовий потенціал для впровадження в життя планів «сіонських мудреців».
Акцентуючи увагу на руйнацьких діях Хабаду, звертаємо увагу на таке: лідери Хабаду не були б юдо-нацистами, якби не хизувалися своїми досягненнями, як те робив торік у грудні Берл Лазар.
Його сенсаційна заява прозвучала в Нью-Йорку на щорічному з’їзді посланців руху Хабад. Як пише газета «Еврейское слово» (№ 46, 2005 р.), виголошуючи промову, Берл Лазар сказав: «Немало революцій знала Росія, але наймирніша, найтихіша і найефективніша — це революція, яку здійснили посланці Хабаду...».
Нещодавно харківський телеканал хабадника Довтяна показував виступ керівника харківської секти Хабад Мойші Московіча, який розповідав про зустріч з Віктором Януковичем. Він демонстрував фотографії, на яких прем’єр-міністр В. Янукович і віце-прем’єр-міністр Д. Табачник сидять в оточенні сектантів. На запитання журналіста, чи відбулося порозуміння з В. Януковичем, Московіч відповів одним словом, яке він добре вивчив: «стопроцентне». Це слово він повторив кілька разів.
Нагадаємо основні завдання сектантів на українській землі, які їм поставив у Брукліні Любавицький ребе, оголошений Мошіахом, тобто антихристом.
Звернімося знову до праці Е. Ходоса (с. 181): «1) Хабад на території СРСР зобов’язаний домінувати в усіх сферах єврейського життя. Для цього необхідно використовувати увесь єврейський потенціал, який можна мобілізувати в інших країнах через канали Хабаду; 2) Хабад зобов’язаний ініціювати активізацію єврейського життя в громадах, всіляко сприяти створенню місцевого єврейського капіталу і на цьому історичному етапі максимально вкоренитися в політичні інститути країни (майбутніх країн), зокрема використовуючи таємне захоплення засобів масової інформації».
Більшу частину завдань посланці Хабаду виконали, залишилося тільки захопити Кабмін і створити парламентську більшість. Ось над цим і працюють посланці Любавицького ребе.
Дії юдо-нацистів секти Хабад дуже нагадують дії нацистів Гітлера. Перші кроки наприкінці 2006 року ставлеників секти свідчать про початок заходів із дестабілізації ситуації в Україні. Заяви «нашоукраїнців» про незаконність конституційної реформи, про намір ініціювати відставку уряду в зв’язку із ситуацією зі звільненням Тарасюка і багато інших дій депутатів і адміністрації — все це намагання юдонацистів розпочати реванш.
Мовчання гаранта Конституції свідчить про те, що йому відомий план секти Хабад і він з ним згоден.
ЗА МАТЕРІАЛАМИ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ