АБРАМОВИЧ ГОТУЄТЬСЯ ДО ЗУСТРІЧІ АХМЕТОВА І СУРКІСА В ІЗРАЇЛІ

Вдруге поспіль в Ізраїлі пройде Кубок Першого каналу з футболу. Турнір відбудеться з 24 січня по 1 лютого. У ньому візьмуть участь українські клуби – «Шахтар» (Донецьк) та «Динамо» (Київ), московські команди,  «Спартак» та ЦСКА, а також місцеві «Хапоель» (Тель-Авів) та «Маккабі» (Хайфа). Нагадаємо, торік переможцем цього турніру став донецький «Шахтар».

За повідомленнями інформагенцій, турнір, організований Національною академією футболу Романа Абрамовича, цього разу буде проведено з розмахом. Щоправда, не стільки представницьким з футбольної точки зору, скільки в плані організаційному. Точніше кажучи, всіляких надмірностей для VIP-персон. Абрамович захотів вразити «широтою розмаху» й не пошкодував для «тренування з підвищеною відповідальністю за результат» восьми мільйонів доларів.
Окрім призових для переможців у Ізраїлі збираються прийняти близько трьох тисяч (!) «високоповажних цінителів» футболу з України, Росії та Великобританії. Найповажніші прибудуть своїми літаками з сім’ями та численним почтом. Орендовано 20 стоянок для приватних авіалайнерів. Також вже у прокатних автокомпаніях заброньовано всі «мерседеси» престижного класу. Годі вже згадувати про такі «дешеві дрібниці», як передбачені всілякі розваги для сімей та почту мільйонерів у вигляді обстановки в готелях, бутиків, тренерів з шопінгу та ін.