НАЦІОНАЛЬНА ДЕРЖАВА КАТІВ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ МАЄ ПОНЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Заява Української Консервативної партії щодо важливих державницьких рішень Верховної Ради та Кабінету Міністрів України

Президія НР Української Консервативної партії щиро вітає переможні зусилля патріотичної, державницької частини Верховної Ради України щодо законодавчого увіковічення пам’яті загиблих у жахливому етноциді Українського народу 1933 року. Прийняття закону про визнання Голодомору 1933 року геноцидом проти Українського народу — визначний, вирішальний крок в усвідомленні та визволенні від тих кривд, що були завдані українцям чужинською окупаційною владою. Тому за визнанням Голодомору геноцидом потрібно зробити і подальші рішучі кроки. У школах потрібно запровадити ґрунтовну програму вивчення Голодомору, яка вже кілька років тому була розроблена вченими МАУП, але відкинута командою міністра-соціаліста С.Ніколаєнка. Комуністичні та сіоністські ідеології мають бути визнані злочинними, а їхня партійна діяльність заборонена. Геноцид голодом — лише одна з багатьох цілеспрямованих спроб винародовлення саме Української нації і як одна з форм злочину проти людства має завершитися не тільки моральним покаранням, а й цілком матеріальними стягненнями з нації, чиї представники свідомо намагалися знищити великий європейський народ. Якщо винних у голокості названо поіменно, а держава-спадкоємиця злочинного режиму сплачує жертвам цього винародовлення мільярдні контрибуції, то винних у геноциді Української нації теж потрібно назвати по прізвищах, а національна держава катів Українського народу має понести всю повноту відповідальності. Це можливо лише за тісної співпраці Президента і Уряду України, які поки що досить часто не можуть знайти порозуміння у важливих питаннях державотворення і штовхають Державу до штучного розколу.

Деструктивною була позиція В.Ющенка, який призначив на ключові посади в Уряді людей з невисокими моральними якостями і недостатньою професійною підготовкою. Тому усунення з міністерських посад призначенців «Нашої України», проти яких вела довготривалу боротьбу і Українська Консервативна партія, вважаємо значним кроком до оздоровлення роботи Уряду. Міністри, які нав’язували українському суспільству стандарти (Б.Тарасюк — вступ до НАТО) та аморальність хворого західноєвропейського суспільства (Ю.Павленко — легалізація гомосексуальних шлюбів), показали свою цілковиту непрофесійність, невідповідність займаній посаді, відзначилися хіба що пустодзвонством та корумпованістю (Ю.Луценко). Тому висловлюємо сподівання, що новопризначені міністри зовнішніх та внутрішніх справ, сім’ї, молоді та спорту будуть справді професіоналами й патріотами і дбатимуть за національні інтереси, а не за власну кишеню та піар.

Президія НР Української Консервативної партії радить Уряду не зупинятися, доки процес очищення Кабміну від злочинців та непрофесіоналів не буде завершено. Українська Консервативна партія неодноразово звертала увагу Президента та Прем’єр-міністра на цілеспрямоване, санкціоноване зовнішніми ворогами нашої нації руйнування збройних сил та освіти міністрами А.Гриценком та С.Ніколаєнком. Ці міністри вже багато разів діставали розгромну характеристику своєї діяльності від фахівців та експертів відповідних галузей. Крім того, вони заплямували себе служінням інтересам окремих політичних угруповань, у тому числі й поза межами України. Тому Українська Консервативна партія наполягає на відставці міністра оборони А.Гриценка та міністра освіти і науки С.Ніколаєнка, які цілеспрямовано і систематично шкодять Україні та Українському народу.

Президія Національної ради Української Консервативної партії

7 грудня 2006 р.