Георгій ЩОКІН: «ПРАВДА ЗА УКП ТА МАУП, А НЕ ЗА ЗБОЧЕНЦЯМИ ТА ЗРАДНИКАМИ!»

Як уже повідомлялося, Міністерство освіти і науки України незаконно позбавило ліцензій на освітню діяльність низку освітніх закладів – регіональних підрозділів Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Такі рішення МОНУ винесло на підставі незаконних перевірок, проведених в інститутах та філіях Академії, зокрема, Житомирського, Криворізького, Кіровоградського, Закарпатського, Чернігівського інститутів, Чернівецької філії МАУП. На неправомірні дії чиновників Міністерства та Державної інспекції навчальних закладів при МОНУ, які здійснювали перевірки, до Господарського суду Києва Міжрегіональною Академією управління персоналом було подано позов про оскарження незаконних наказів МОНУ та Державної інспекції щодо перевірок діяльності регіональних підрозділів Академії та клопотання про забезпечення адміністративного позову.
Суд задовольнив клопотання МАУП про забезпечення адміністративного позову. Рішенням суду зупинено дію наказу МОНУ від 3 травня 2006 року щодо анулювання ліцензій для регіональних підрозділів МАУП та пов’язаних з цим дій на строк до вирішення справи по суті. Також заборонено до набрання рішенням суду законної сили оприлюднювати будь-які відомості щодо анулювання ліцензій для регіональних підрозділів МАУП будь-якими посадовими особами Міністерства освіти та науки України, його органів та Державної інспекції навчальних закладів при МОНУ.
Під час гучного скандалу з ізраїльським президентом М.Кацавом, якого звинувачують у численних зґвалтуваннях, шахрайстві та інших злочинах, вибухнув новий скандал, пов’язаний цього разу з іншою вищою особою Ізраїлю – прем’єр-міністром Е.Ольмертом. Ізраїльського прем’єра звинувачують у шахрайстві при продажу одного з ізраїльських банків та при призначенні деяких міністрів. Водночас МЗС Ізраїлю було змушене відкликати свого посла в Австралії Н.Таміра за його скандальні расистські висловлювання стосовно населення Азії. Крім того, посланець ООН з прав людини Дж.Дагард звинуватив Ізраїль у порушенні міжнародного гуманітарного законодавства і назвав цю єврейську державу «в’язницею народів», а її дії проти палестинців порівняв з «етнічною чисткою».
Наведені та інші кричущі факти апартеїду, корупції, шахрайства, різноманітних збочень ізраїльської влади вказують на її аморальність, ницість і злочинний характер. Хіба це не відомо МЗС України, президентському секретаріату, самому президенту? А якщо відомо, то хто дав їм право запрошувати до України цих державних збоченців, влаштовувати з ними «міжнародні форуми» та ще й паплюжити разом з ними пам’ять померлих вже українців, називаючи їх «поліцаями»? То хто тоді сам Ющенко, його МЗС та його секретаріат?
Те, що про злочини ізраїльської влади й організованого єврейства Ющенку і його оточенню було достеменно відомо, не викликає жодних сумнівів. Достатньо назвати широко оприлюднені заяви УКП, МАУП, інших українських організацій, які були адресовані безпосередньо президенту: «Зупинити злочинні дії організованого єврейства», «Звернення щодо припинення подальшого поширення в Україні єврейської ксенофобії, юдейського расизму та людиноненависництва», «Проти єврейського расизму», «Зупинити ксенофобію і расизм» та ін. Жодної відповіді на них не отримано, навпаки, проти УКП та МАУП було організовано цькування з боку владних структур. Зокрема, для цієї ганебної справи використали сіоно-соціалістичного міністра Ніколаєнка, відомого лише гучними скандалами та неадекватною поведінкою. Цією поведінкою він нагадує іншого дивного високопосадовця – Черновецького, який став мером Києва також завдяки Ющенкові та його команді.
Зараз УКП та МАУП вимагатимуть порушення проти Ніколаєнка кримінальних справ за злочинне використання ним свого службового становища та злочинне перешкоджання законній господарській діяльності. Він обов’язково повинен відповідати за все скоєне ним на міністерській посаді, як і ті, хто керує з-за ширми його злочинними діями. Сам Ніколаєнко прикривається підтримкою президентського секретаріату, але й ця структура не вічна і її дії також є підсудними. УКП та МАУП завжди наголошували і наголошують: перемагає лише правда, все інше – від лукавого. А діти та слуги лукавого завжди будуть розвінчані і покарані, бо так влаштований Божий світ.
Сьогодні кожній неупередженій людині зрозуміло, що правими були УКП і МАУП, а не Ющенко і його сіоністська компанія. Саме УКП і МАУП постійно наголошували на загрозах сіонізму, злочинах організованого єврейства, расистської ідеології Хабаду, аморальної та агресивної влади Ізраїлю і США. Сьогодні все людство бачить, що несе із собою американо-ізраїльська політика і яке суспільство вони будують. Наприклад, згідно зі статистичними даними (див.: «Персонал плюс». – 2006. – № 43):
– Америка є світовим центром сатанізму. Сексуальних маніяків на 100 тисяч мешканців у США у 10 разів більше, аніж у решті світу. США – лідер у всьому західному світі зі СНІДу, зґвалтувань, педофілії та всіх інших сексуальних аномалій. Після «сексуальної революції» і широкої пропаганди содоміцтва частка геїв та лесбіянок досягла 25-30% дорослого населення США.
– Майже 40% населення США перебуває на межі бідності, американські підлітки вживають найбільше наркотиків, у США – сотні тисяч юних повій, а кожний 13-й дорослий американець – алкоголік; більш як половина всіх лікарняних ліжок зайнята душевнохворими; у США живе тільки 5% населення Землі, однак 74% всіх відомих серійних вбивць – жителі США.
– Уже давно США не працюють, а грабують світ, друкуючи долари. Але долар неухильно падає і наводнення світу знеціненими папірцями призведе до світової катастрофи – обвалу світової економіки. Американці при цьому вважають себе «богообраним» народом, навіть загубленим коліном ізраїлевим. Очевидно, це відбувається тому, що з 13 мільйонів євреїв у всьому світі 5–7 мільйонів з них мешкає у США, які давно вже визнані як «колонія Ізраїлю». Чи не в цьому криється головна причина таких жахливих негараздів в американському суспільстві?
Тож до якої «системи західних цінностей» весь час закликає Український народ Ющенко та його команда? До сатанізму, сексуальних збочень, зґвалтувань, наркотиків і божевілля під проводом ізраїльського лобі? Це і є, на його думку, «цінності»? Ні – це чужинський непотріб, який ніколи не був притаманний Українській нації і вихваляти цей непотріб не може дозволити собі жодна порядна людина. Пропагувати сатанізм, содомізм, шкурництво може тільки або збоченець, або зрадник. А всім нормальним людям треба робити своє – зберігати свою культуру, свою землю, свою державність, аби передати їх неспаплюженими наступним поколінням. На тому стоїть і стоятиме УКП і МАУП!
І не треба нікого боятися, треба свідчити правду, триматися за правду, виборювати правду і тоді перемога обов’язково прийде. Саме правди бояться зрадники, бо вони з часів Юди звикли все вимірювати лише грошима. Наприклад, нещодавно МАУП відвідав відомий американський дисидент Девід Дюк, який у своєму виступі перед українськими політологами і журналістами запитав: «Чи відомо вам, що під час обрання Ющенка на посаду президента Америка виділила більш як мільярд доларів на підтримку його курсу? Де ці гроші? Вони могли суттєво поліпшити життя мільйонів громадян». І ми запитуємо про те саме. Як і про те, що, згідно з багатьма повідомленнями, родина Ющенків отримала на свої американські рахунки 1 мільярд 200 мільйонів доларів за оборудку з «РосУкренерго», пов’язану з міжнародним єврейським злочинцем Могилевичем. Ми хочемо знати, за скільки кожного з нас продала ця родина єврейській мафії і не заспокоїмося доти, доки не дізнаємося правди!