ІЗРАЇЛЬСЬКІ ЗЛОЧИНЦІ СПЕЦІАЛІЗУЮТЬСЯ НА СЕКСУАЛЬНІЙ РАБОТОРГІВЛІ

23 жовтня нинішнього року по російському телеканалу ОРТ демонструвалася програма «Спецрозслідування», присвячена цього разу злочинам іноземців в Росії. Приємно, що в передачі не було жодної згадки про організовану українську злочинність, що ще раз підтверджує тезу про непритаманність злочинності українській нації.

З передачі можна зрозуміти, що етнічна злочинність має свою спеціалізацію. Наприклад, китайці, в’єтнамці спеціалізуються на торгівлі товарами, які часто мають контрабандне походження. Вихідці із Середньої Азії порушують міграційне законодавство Росії, влаштовуючись у різноманітні будівельні бригади. Погодьтеся, що це злочини, скоріше умовні, оскільки ці правопорушники заробляють на свій гіркий хліб власною важкою працею.
Інша справа — єврейська мафія, яка взяла собі одну з найогидніших злочинних спеціалізацій — торгівлю жінками. В названій передачі йшлося про арешт десяти ізраїльтян, вихідців із колишніх республік СРСР, які злочинним шляхом вивезли в борделі Ізраїлю сотні російських жінок та дівчат. Така сексуальна работоргівля нагадує Середньовіччя і багато про що говорить про сучасних ізраїльтян. Держава, яка хизується своєю показною релігійністю, утримує легально й нелегально безліч борделів, куди і постачають ізраїльські бандити сексуальних рабинь. Не було б такої протиприродної державної підтримки, то й не виник би цей огидний злочинний бізнес. Недарма і на посаді президента Ізраїлю опинився сексуальний збоченець та ґвалтівник, якого нещодавно запросив в Україну Віктор Ющенко. Чи не для обміну досвідом?
Правозахисним органам України теж треба уважніше придивитися до того, чим займаються ізраїльтяни у нашій державі. Тим більше, що вже відома їхня огидна спеціалізація.
За повідомленнями ЗМІ