ЗАРАДИ ПОСАДИ НАЧХАТИ НА ЧЕСТЬ

Минулого тижня Миколу Томенка обрано на посаду віце-спікера, оскільки він вибачився перед Яном Табачником за образи, завдані у 2005 році. Про це повідомила народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман.
«Було ухвалено рішення фракції про підтримку Томенка, але частина депутатів не могла проголосувати за нього після образ з боку Томенка на адресу Яна Табачника», – сказала «пор’ядна львівська пані».
«Ми підійшли до Томенка і сказали: «Якщо ти вибачишся, ми з чистим серцем за тебе проголосуємо», – додала вона. Після цього, за її словами, вони підвели Томенка до Табачника. «Він вибачився, сказав, що не мав рації, коли «наїжджав» на Табачника. Вони обнялися і закопали сокиру війни», – додала депутат.
У свою чергу Ян Табачник сказав, що «жодна протягнута рука не повинна бути відштовхнута – це великий гріх». «Мені приємно, якщо Коля зрозумів, що був неправий по відношенню до мене», – зазначив депутат. «Якщо встановлення миру між нашими партіями, між сходом і заходом починається з наших обіймів з Томенком, то я готовий робити це щодня», – додав Табачник.