АНТИУКРАЇНСЬКИЙ АКТ В УКРАЇНСЬКІЙ СТОЛИЦІ

Заява

Української Консервативної партії та українських громадських організацій щодо провокації Київською мерією і особисто Л.Черновецьким міжрелігійної та міжнаціональної ворожнечі в Україні 23 грудня нинішнього року, напередодні Різдва Христового (за григоріанським календарем) та Нового року, мер Києва Леонід Черновецький разом з підпорядкованою йому міською адміністрацією влаштував заходи під назвою «Запалювання новорічної ялинки». При цьому верхівку головної ялинки країни прикрасила стилізована шестикутна «зірка Давида», що є одним з основних символів юдаїзму та сіоністської (тобто єврейсько-расистської) держави Ізраїль (буквально означає «Богоборець»).

Різдво Христове, як і Новий рік, не мають жодного стосунку до юдаїзму, оскільки юдаїзм не визнає Ісуса Христа, а юдейський новий рік відзначається у вересні. Отже, встановлення юдейської «зірки Давида» в столиці України, літописної «матері всіх міст руських», центрі українського Православ’я є свідомим антихристиянським і антиукраїнським актом, підлою жидівською провокацією, спрямованою на образу національної гідності і релігійних почуттів українських християн, що становлять переважну більшість населення нашої країни.

Підтверджує юдейський зміст цієї злісної богоборчої провокації і недавнє публічне визнання Л.Черновецьким того, що він є жидом за своїм походженням. Згідно з його зізнанням у центральній синагозі, захопленій хабадниками (Хабад, за визначенням Е. Ходоса, є юдо-нацистською, єврейсько-фашистською сектою), таємницю жидівського походження родина Черновецького приховувала 60 років. Для того аби приховати своє походження, дуже багато представників жидівства запозичують (а фактично крадуть) собі прізвища з місцевого оточення і при цьому мають нахабство заявляти, що вони цим походженням пишаються. Те ж саме зробив Черновецький зі своєю жидівською родиною, називаючи себе з телеекранів то «росіянином», то «українцем» і нарешті визнав те, що було всім зрозуміло з першої його публічної появи.

Одразу після визнання свого жидівського походження та запалювання ханукальної свічки (це може робити лише жид) у юдо-нацистській синагозі Асмана-Рабиновича Черновецький запалив новорічну ялинку на центральній площі Києва із шестикутною жидівською зіркою на її верхівці. Перед цим єврейсько-більшовицькі діячі на кшталт Троцького та його послідовників чіпляли на новорічно-різдвяні ялинки у радянські часи свою жидо-масонську пентаграму (так звана «зірка Соломона»), а тепер його нащадки-одноплемінники в особі Черновецького та його майже винятково жидівської команди з мерії чіпляють вже на головній ялинці України «зірку Давида» — символ жидівсько-расистського Ізраїлю та всесвітнього юдаїзму-сіонізму.

Це з боку Черновецького та його жидівської команди є свідомою і нахабною провокацією міжрелігійної ворожнечі, оскільки ними здійснена наруга над Богом — Ісусом Христом, який ясно сказав свого часу юдеям: «Ваш батько — диявол!» (Ів. 8, 44). Для віруючих християн наведене твердження є аксіомою, але завдяки діячам на кшталт Черновецького воно знаходить все більше підтверджень. Будь-які символи мають значення, особливо в такій чутливій сфері, як релігійна. Чому б, наприклад, Черновецькому не повісити на свій кабінет нацистську свастику — символ жидівсько-австрійського покруча Гітлера? Таке саме значення має для християн жидівська «зірка Давида»! І чим більше нахабнітиме жидівство, святкуючи свою дуже уявну перемогу в Україні, тим більше люди згадуватимуть І. Гонту, М. Залізняка, Б. Хмельницького, Володимира Мономаха, Святослава Хороброго і намагатимуться наслідувати їхні героїчні приклади.
Тому, доки не пізно, Українська Консервативна партія та українські громадські організації вимагають від Генеральної прокуратури України негайно порушити проти Л. Черновецького кримінальну справу за розпалювання міжрелігійної та міжнаціональної ворожнечі.

Українська Консервативна партія та українські громадські організації звертаються до ієрархів християнських церков відлучити від Матері-Церкви Л. Черновецького та його керівника В.Ющенка, оскільки обидва вони систематично беруть участь у юдейських обрядах, що заборонено Апостольськими правилами.

Верховний отаман Всеукраїнського козацького війська В. Каленяк,
Генеральний секретар ВГПО «Український вибір» В. Гайченко,
Президент ГО «Антинаклепницька ліга» Ю. Бондар,
Секретар Київського бюро з прав людини І. Короткін,
Голова Федерації патріотичних видань України В. Яременко,
Голова Конфедерації недержавних вищих закладів освіти України
М. Головатий,
Голова Спілки викладачів вищої школи і науковців України І.Бейко,
Голова Незалежної профспілки військовослужбовців України
М. Лалак