ХВОРИЙ ХРЕБЕТ ПРОВОКУЄ ВИНИКНЕННЯ ДІАБЕТУ


Свого часу відомий у всьому світі лікар Едгар Кейсі зробив сенсаційне відкриття щодо взаємозв’язку стану хребта і небезпеки виникнення діабету. Так, він дійшов висновку, що ділянка хребта, завдовжки 40 см, що починається трохи нижче лопаток, і закінчується над копчиком, потребує особливої уваги при діабетичній хворобі. Кейсі лікував цю хворобу, масажуючи саме цю ділянку хребта, тому що сюди провокуються акупунктурні точки шлунково-кишкового тракту й підшлункової залози..
Отож треба взяти яку-небудь рослинну олію (краще за все — соєву, кукурудзяну або оливкову) і обов’язково на ніч або в період роботи цього інтенсивного каналу (з 7 до 9 ранку) втирати олію легкими рухами в цю ділянку.
Кейсі категорично стверджував: допоки лікар не проведе мануальну терапію цієї ділянки хребта, лікувати діабет даремна справа. Якщо з якоїсь причини зміщений хребець, що інервує підшлункову залозу й шлунок, людина змушена кілограмами вживати ліки, колотися інсуліном й робити багато інших процедур. Натомість може виявитися, що достатньо було декількох хвилин, щоб направити хребець і звільнити нерв — і стан підшлункової залози кардинально поліпшився б.