БІЛОК ЛІКУЄ РАК

В основі протипухлинного препарата — м’ясо і яйця перепілки

        Такі відкриття, як це, людина сама зробити не може, — схоже, на допомогу їй приходять Світлі Сили…

        Міжнародна група вчених-медиків у болгарській столиці працювала над проблемою харчування для спортсменів. У звичайній робочій атмосфері експерти отримали чудові результати. І раптом одному з учених спадає на думку (чи ж то не було саме Провидіння?): а якщо в білкову речовину, яка неодмінно має бути в раціоні спортсмена, опустити злоякісні клітини? Цікаво, як вони поводитимуть себе? Технологічно цей дослід було нескладно провести, і вчені побачили неймовірне: в експериментальній речовині ракові клітини гинули, а здорові почувалися пречудово.
        Так в 2003 році трапилося ще одне відкриття в альтернативній онкології. І саме тому, що з болгарськими медиками тісно співпрацювали українські колеги, невдовзі про винахід дізналися у Києві. Спочатку тут, впродовж двох років, йшли експерименти — і лише з квітня минулого року в Києві на базі «Інституту здоров’я нації» почали успішно лікувати онкохворих.
        Головний лікар цього закладу Микола Линник брав безпосередню участь в експериментах ще до того, як цей метод було визнано. До того пан Микола довгі роки працював хірургом. Силу-силенну операцій з видалення пухлин провів цей чоловік. Нині він так само бореться з пухлинами, але вже без скальпеля.
Ми розмовляли в його маленькому робочому кабінеті. Микола Іванович постійно звертався до комп’ютерних знімків своїх пацієнтів, аби продемонструвати, як працює метод. Розглядаючи їх, бачимо: якщо лікування підійшло, то чекати доводиться недовго. Уже за тиждень-другий пухлина помітно зменшується в розмірі. 

ІЗ 123 ХВОРИХ
70-ТИ ВДАЛОСЯ ДОПОМОГТИ


— Очевидно, що ви не всіх онкохворих берете на лікування. Кому відмовляєте? — запитую у Миколи Линника.
— Практика довела, що наш метод не підходить хворим із злоякісними пухлинами мозку. Не отримали результату, коли взялися лікувати хворих з пухлинним враженням плевральної й черевної порожнин. На жаль, то були хворі на останній стадії.
— Які види пухлин найкраще піддаються лікуванню цим методом?
— Рак товстої й прямої кишки, рак легень, аденоканценома підшлункової залози, рак шкіри, молочної залози. В ефективності нових ліків я вперше пересвідчився на прикладі пацієнтки, у якої був рак легень. То була мати мого співробітника. Оперувати було неможливо, бо пухлина вже перейшла на трахею й судини. Ця жінка пройшла не один курс хіміотерапії, а результату — ніякого. Отож вона погодилася вживати наші ліки і вже за перші тижні пухлина помітно зменшилася.
        Сьогодні таких прикладів десятки. В нашу клініку з моменту її відкриття звернулося 123 хворих, і 60 відсоткам із них вдалося допомогти.
— Чи є аналогічні методи лікування раку де-небудь у світі?
— Ні. Тому маємо пацієнтів і з закордону. Один з них — із знаменитого Беверлі-Хілз. Він перепробував найновіші технології, які є в США, але результату не отримав. Наша технологія напрочуд швидко привела до поліпшення його стану.

ПЕРЕПІЛКИ
НА РАК
НЕ ХВОРІЮТЬ…


        Тепер про найголовніше: що ж то за ліки, які з успіхом застосовують українські і болгарські вчені при лікуванні раку? В їх основі — спеціально оброблені білки тваринного походження. Зокрема, може бути свинина, м’ясо й яйця перепілки. В основу препарату їх беруть тому, що ці істоти ніколи не хворіють на рак. В такому разі логічно припустити, що їхній білок генетично суперечить природі раку. Крім того, препарат містить комплекс інших життєвоважливих мікроелементів. Микола Линник взяв у руки невелику пляшечку з ліками. На ній — етикетка англійською мовою. Так, ліки виготовляються не в Україні, поки що їх доводиться завозити з Болгарії. Дивовижно високий податок з цієї продукції бере держава — аж 52 відсотки! Тому для багатьох наших співгромадян вони поки що не по кишені. Отож пан Микола Линник активно діє, аби відкрити промислову лінію в Україні.

БІЛОК УСПІШНО ЛІКУЄ ХРОНІЧНИЙ ГЕПАТИТ

        Зі значними відкриттями таке траплялося не раз: великий винахід супроводжують інші. Так сталося і з відкриттям натуральних білкових ліків для лікування раку. Якось до лабораторії Миколи Линника зайшла керівник Українського дитячого гастроентерологічного Центру Надія Зайцева. Спеціалісти зійшлися на тому, що новий препарат мав би впливати на печінку, адже основна функція цього органу, як відомо, полягає в синтезі білка. Вирішили провести експеримент на хворих дітях. Результат був просто чудовим, надто при лікуванні хронічного гепатиту.
        Нині Микола Линник активно досліджує вплив білкового препарату на дітей, що потерпають від порушення обміну речовин. Маленьким пацієнтам за короткий термін вдається схуднути, у них починається зовсім інше життя: діти стають активними, рухливими. Надія Зайцева, спостерігаючи те, не один раз від захоплення повторювала: «Невже це можливо?»

ПРИ НОРМІ
17 ТОНН ЗА ЖИТТЯ ЛЮДИНА СПОЖИВАЄ
70 ТОНН ЇЖІ


        Нині в деяких наукових колах світу поширена метаболічна версія виникнення раку. Якщо висловлюватись популярною мовою, поломка в організмі трапляється внаслідок порушення обміну речовин. Мій співрозмовник Микола Линник активно підтримує цю теорію.
— Якщо виходити з того, що рак починається з порушення обміну речовин, то варто всерйоз задуматися над тим, що і скільки ми їмо, — каже пан Микола.
— На жаль, в раціоні багатьох людей — їжа, багата на консерванти, різноманітні харчові стабілізатори, солі важких металів. Чи ж можуть в такім разі нормально відбуватись обмінні процеси? Ніяк не можуть, адже природа людини не запрограмована на шкоду, яку принесла техногенна цивілізація.
Як вижити в таких умовах? На закінчення розмови Микола Линник дав декілька порад читачам «Української газети плюс» щодо раціонального харчування.

Порада № 1. Вживайте якомога менше цукру, солодощів. Надмір цих речовин сприяє виникненню й росту пухлин.
Порада № 2. Не використовуйте для смаження олію: цей продукт на сковорідці перетворюється на токсичну для людського організму оліфу. Надзвичайно корисно вживати оливкову олію.
Порада № 3. Обмежте вживання картоплі. Цей овоч, крім крохмалю, нічого корисного не має. Дуже шкідливий для людського організму соланін — токсична речовина, що міститься в картоплі.
Порада №4. Пам’ятайте, що кожна четверта річкова рибина має злоякісну пухлину. Тому надавайте перевагу морській рибі. Та не смажте її, краще запечіть в духовці.

        Що ж відбувається з організмом, якщо не дотримуватися вимог правильного харчування? Насамперед страждає імунна система. Як вважає завідувач кафедри онкології Київської медичної академії післядипломної освіти Дмитро М’ясоєдов, рак розвивається на клітинному рівні впродовж 5-8 років. Лише тоді, коли імунна система людини повністю здається, він починає диктувати організму свої умови. Утворення пухлини — це фактично вже початок кінця.
        А болгарський професор Нікола Алєксієв, який очолює міжнародну дослідницьку групу, що займається питанням аліментарного відновлення людини, висловив припущення: імунітету шкодить надмірна кількість спожитої їжі. Цікаві цифри одного з його досліджень. Так, він зазначає, що людина споживає за 70 років свого життя близько 70 тонн продуктів, тоді як оптимальна кількість — 17 тонн. Внаслідок цього білок як слід не перетравлюється, у кишечнику виникають процеси гниття. Імунна система бореться, аби перешкодити розвиткові патогенної мікрофлори. Та не завжди стачає їй сил… Отож однією з умов здорового імунітету є дотримання збалансованого харчування. Переїдання — то шлях до хвороби.