НАСТАЄ ЕПОХА РАДИКАЛЬНИХ ЗМІН

Люди, прислухайтеся! Нині вже навіть для останніх «бандюковичів» і передостанніх лібералів зрозуміло, що нав’язана українському суспільству модель двопартійної системи, за якої поганих бандитів і злодіїв будуть змінювати бандити і злодії «хороші», є абсолютно безперспективною і злочинною. Нинішня ситуація в Україні це найяскравіше підтверджує.

Громадяни України, зрозумійте! Передача влади від одних злодіїв до інших нічого доброго вам не обіцяє. Україні потрібні реальні і радикальні зміни! Нам потрібна третя сила, яка б не була замішана в жодному корупційному скандалі і пропонувала суспільству не косметичний ремонт будівлі, яка ось-ось завалиться, а реальну і докорінну її перебудову.
Поміркуйте! Жодна з обіцянок партій, які прийшли до влади після парламентських виборів 2006 року, так і не виконана. Жодна! Понад те, «слуги народу», як скажені, кинулися в декілька разів підвищувати тарифи на комунальні платежі, не підвищивши платні ні на копійку. А пам’ятаєте, як гарно вони «співали» про соціальний захист людей до виборів? Вас ганебно обдурили! Хто ж після цього повірить всім цим партіям, якої масті вони не були б, «голубої», «помаранчевої» чи «червоної». Хто до виборів міг повірити, що комуністи створять в парламенті і місцевих радах блоки і коаліції з найбільшими олігархами-капіталістами? Але якраз так і сталося.
В Україні настає нова епоха. Це час радикальних змін, радикальної політики і радикальних політиків. Люди повинні знати про стан українського політикуму. Українець – твори! Будуй своє майбутнє вже зараз. Не дай себе обдурити ще раз. Добробут, щастя і велич Україні можуть принести лише радикальні зміни. Це вони і тільки вони здатні пробудити колективний Розум нації. Давньогрецький філософ Демокріт стверджував абсолютно правильно, що подібно до того, як буває хвороба тіла, буває також хвороба способу життя. Хвороба українського суспільства зайшла так далеко, що ніяка терапія тут уже не допоможе. Потрібне радикальне хірургічне втручання.
Знаючи з реальних опитувань людей, що радикальні ідеї і радикальні партії та лідери надзвичайно популярні в суспільстві, політичні банкрути в новому році будуть намагатися «косити» під радикалів, щоб знову очолити мільйони незадоволених і обікрадених людей. Це щоб знову їх обдурити. Але нічого з того не вийде. Можна випхати на подіум «радикальних» банкрутів, але всі, хто має більше однієї клепки в голові запитає себе і їх, чому вони нічого не зробили, коли були при владі? Чому не посадили жодного владного бандита до тюрми. Психологи добре знають, що краще не обіцяти, а якщо вже пообіцяв щось, помри, а виконай. Інакше тобі більше ніхто і ніколи не віритиме.
Блок радикальних партій за підтримки населення України урочисто обіцяє, що першим кроком в його діяльності при владі буде відновлення смертної кари з конфіскацією майна. Смертну кару в Україні відмінили нібито для того, щоб увійти до ЄС. До ЄС не потрапили і не скоро ще потрапимо, а ось смертної кари з конфіскацією майна як найдієвішого механізму порятунку країни і її громадян від масового пограбування позбулися.
Люди, прозрійте! Для процвітання України необхідно зробити лише один, але радикальний крок: припинити її розкрадання і вивезення сотень мільярдів награбованих доларів за кордон. Відміна смертної кари з конфіскацією майна в Україні була якраз і запроваджена з метою абсолютної безкарності злодіїв та бандитів і абсолютної беззахисності перед ними законослухняних громадян.
Блок радикальних партій запровадить смертну кару для серійних вбивць, найманих кілерів, замовників убивств, наркоторговців, викрадачів людей тощо. Всі серійні вбивці у першу ж ніч приходу до влади Блоку радикальних партій будуть розстріляні. До категорії неминуче страчених мають увійти і всі ті, хто обікрав народ на суму понад мільйон гривень. Їхнє майно в Україні і за її межами має бути конфісковане на користь створеного фонду «Український голокост».
Зверніть увагу! Злочинна влада спеціально створила декілька каналів для бандитів і злодіїв з метою пограбування України. Блок радикальних партій та організацій одразу їх перекриє. Перший з них – подвійне громадянство. Хоча воно заборонене законодавством, сотні тисяч громадян України нині його мають. Понад те, діє злочинна схема так званого «прискореного» набуття українського громадянства громадянами Росії, які через це отримали можливість купувати українську землю. Все це буде припинено. Той, хто отримав подвійне громадянство, замість землі отримає 15 років позбавлення волі і конфіскацію майна.
Другим каналом «законного» розкрадання України і пограбування її громадян є створення антиукраїнських організацій (політичних, релігійних тощо) в нашій державі, які реально є філіями відповідних закордонних утворень, і тому перераховують на їхні рахунки мільярди вкрадених у нас доларів. І за цей злочин буде передбачено 15 років ув’язнення з обов’язковою конфіскацією майна і повернення його в Україну.
Ще однією «відмазкою» для «бандюковичів» і злодіїв є норма закону про строк давності і про те, що закон зворотної дії не має. За всіма цими злочинними нормами, скільки б ти мільйонів людей не знищив, але якщо тебе «вчасно» не судили, ти уникнеш покарання. Якщо ти вбив сотню людей, але за день до прийняття відповідного закону, тобі також вдасться уникнути смертної кари. Все це буде нами відмінено як очевидний маразмо-дебілізм лібералів. Ми влаштуємо показові відкриті суди над  Лєніним (Бланком), Троцьким (Бронштейном), Кагановичем, Сталіним (Джугашвілі). Чи знаєте ви, що справжнє прізвище Йосі Сталіна, тобто Джугашвілі перекладається з грузинської як син єврея? Джуга – єврей, швілі – син. Ось такий він «замечательный грузин».
У зв’язку з неминучим розпадом  США і Росії, і зникненням з політичної карти світу Ізраїлю, а також через засудження до смертної кари всіх цих комуністичних вампірів, які знищили мільйони українців і через процедуру конфіскації їхнього майна Україна отримає механізм  компенсації з цих держав при їх розподілі  у вигляді територій і відповідних ресурсів.
Блок радикальних партій, рухів і організацій встановить нарешті справедливість і в партійному будівництві. Не є правильним і справедливим, коли якась, приміром, Партія східного регіону чи, наприклад, ліберально-соціальна партія в своїй керівній верхівці на 100 відсотків або переважно складається з етнічних євреїв. Якщо в Україні за останнім переписом українці становлять близько 80 відсотків населення, то вони пропорційно мають бути представлені в керівництві всіх без винятку загальноукраїнських партій. Так само і росіяни чи євреї. Якщо ж створюється партія етнічних болгарів, євреїв, росіян чи гагаузів, то у її назві це обов’язково має бути відзначено. Інакше вона не буде зареєстрована. Ми не дамо більше морочити людям голову маскуванням партій під камуфляжними назвами «для дурних».
Попереду новий шлях, нові партії і нові лідери. В такі перехідні періоди, які нині переживає Україна, потрібна третя сила і нова ідеологія. Якщо ви, поспішаючи на вокзал сіли у таксі, а воно не заводиться, що ви будете робити? Правильно, пересядете до іншого. Якщо і в ньому виявляться спущеними всі колеса, ви врешті-решт знайдете таке, де і мотор працює, і шини в порядку. І шофер не «ліберал», тобто в нього машина в порядку, і він знає, куди і як везти. Попереду в України блискуча вершина успіху і благополуччя. Шлях до неї нелегкий, але ми пропонуємо вам, що з вашою підтримкою ми нарешті наведемо порядок у цій країні. Об’єднаймося ж навколо Блоку радикальних партій, рухів і організацій. Разом переможемо!
Петро МАСЛЯК,
віце-президент Академії наук вищої освіти України