ЗА ВУХАМИ ЛЯЩИТЬ ОД «КОТЯЧОЇ ЮШКИ»

Поразка Помаранчевої революції, прихід до влади представників великого капіталу, утворення так званої антикризової коаліції внаслідок зради Мороза, багаторазове підвищення тарифів на комунальні послуги при низькій заробітній платі та низьких пенсіях призвели до глибокого розчарування основної маси народу України, їхньої зневіри у можливості змінити своє життя на краще в недалекому майбутньому.

 Так думає, мабуть, переважна більшість нашого народу. Такі сумні реалії нашого життя, але надія, як кажуть, помирає останньою.
Бо, якщо хтось думає, що українці не здатні змінити самі свою долю на краще, тоді хай залишаються зі своєю рабською психологією пішаками в руках долі, на узбіччі суспільного життя. Але, хто хоче кращого життя для себе і своєї нації, а їм держава відмовляє навіть в праві на виживання, тоді все змінити на краще можна на чергових виборах до Верховної Ради. Для правильного вибору потрібно висвітлити одну із найактуальніших тем людства і слов’янських народів — тему організованого єврейства з його сіоністсько-расистською теорією ”богообраності” і зверхності над іншими народами, його негативний вплив на життя нашого народу. Будь-яка спроба висвітлити цю тему наштовхується на шалений спротив організованого єврейства під надуманим приводом антисемітизму, ксенофобії тощо. Із засобів масової інформації відомо, що понад 60 відсотків громадян Західної Європи під час опитування визнали, що євреї вносять дестабілізацію у світі. Про це свідчить також аналіз історичних подій, починаючи з сивої давнини й до сьогодні.
Нам цікаво знати, чому євреї, які становлять лише 0,2 відсотка населення України, мають аж 45 відсотків депутатських місць у Верховній Раді і представляють інтереси майже половини населення України?
Хто не знайомий з цією темою хоч би поверхово, той не зразу зрозуміє, що готується конкретно для слов’янських народів, в тому числі й українського народу, організованим єврейством. Як писав
Е. Дрюммон у творі « Ожидовіла Франція»: «Доки люди, вивчаючи соціальні науки, не почнуть вивчати єврейство, доти не зварять нічого, окрім котячої юшки».
Таємна, цинічна війна організованого єврейства проти всього людства за законами підлості розпочалася давно, не вчора і не завтра закінчиться. Один вид боротьби замінюється іншим, але мета в організованого єврейства одна — це світове панування, володіння світом.
Для того, щоб заволодіти світом, як заявляв ідеолог сіонізму Теодор Герцль, необхідно заволодіти Росією, а також і Україною. Для цього згодяться усі засоби: брехня, наклеп, підкуп, нацьковування слов’янських народів одне з одним тощо. Це означає, що йде боротьба не тільки добра зі злом, але війна сатани з Богом.
Страшні голодомори 1921-1922, 1932-1933 і 1946-1947 років, масові репресії проти української нації, глибокі економічні і політичні кризи – цілеспрямовані завуальовані акції організованого єврейства на знищення української нації.
Нині вже немає сумніву, що керівники колишнього СРСР — євреї Ленін (Бланк), Троцький (Бронштейн), Сталін (Джугашвілі — з грузинської син єврея), Свердлов (Янкель), Каменєв (Розенфельд) та інші, які здійснили Жовтневий переворот 1917 року, їхні каральні сатанинські органи ОГПУ-НКВД, понад 90 відсотків керівного складу яких становили євреї, діяли за програмними документами організованого єврейства – Талмудом і Протоколами сіонських мудреців.
Що це справді сплановані акції на знищення всіх гоїв (неєвреїв), в тому числі українського народу, можна пересвідчитися, ознайомившись з текстами цих людиноненависницьких документів (див. напр. Г. Клімов «Божий народ», Харьков, 2003. с.325-413).
Ось, наприклад, витяги з деяких законів Талмуду: закон 2 «...акуми (християни) не повинні розглядатися євреями як люди», закон 55 «...завжди добра справа вирвати що-небудь у акума», закон 77 «...забороняється єврею вчити акума якому-небудь ремеслу, яким він міг би прогодуватися». «Навіть кращі з неєвреїв повинні бути убитими». «Всі діти неєвреїв – тварини». «Тільки євреї є людьми, неєвреї – це тварини».
Після кривавого побоїща, яке організували євреї 1917 року, емігранти, приречені покинути батьківщину, відзначали, що юдейський інтернаціонал систематично знищує народи російської імперії, розтліває їхню душу і є головним ворогом, який найнебезпечніший від інших ворогів. Нині це необхідно знати всім народам, а в першу чергу слов’янським, щоб застерегти себе від експериментів різного штибу революціонерів, інтернаціоналістів, авантюристів, під якими масками вони б не ховалися.
Історично складається так, що одне покоління людей живе відносно короткий відрізок часу, і єврейські мудреці разом з світовою закулісою, нав’язують ідеї революції, комунізму, ринкових реформ, єдиної світової валюти, світового глобалізму і поки одне покоління людей розбереться, що до чого, а жити вже нема коли, приходить друге покоління, йому нав’язують інші примарні ідеї. І так організоване єврейство каламутить світом уже протягом тисячоліть.
Поки людство, слов’янські народи не розберуться в цьому питанні, доти буде знущання і геноцид організованого єврейства над християнами, людьми інших націй і релігій. На старше покоління людей української нації лягає зобов’язання просвітити громадян нашої держави і показати єврейський завуальований негативний вплив на життя нашого народу. Хто не сліпий той бачить те, як у ХХ столітті, так і на початку ХХІ століття організоване єврейство діє тими ж методами, зомбуючи народні маси, а часто й політичну еліту через контрольовані ними ЗМІ, впливаючи через своїх радників на керівництво держави. Що робити і як діяти у такому разі? Відповідь у словах Е. Дрюммона — вивчати єврейство, знати їхні цілі, бо їхній розум не для добра, а для зла, а їхній бог — князь світу цього – диявол, гроші. Вони працюють не на держави їхнього тимчасового поселення, а на себе, своє збагачення будь-яким чином, на державу Ізраїль.
Деякі ЗМІ і далекоглядні об’єктивні публіцисти навіть єврейського походження стверджують, що в недалекому майбутньому на слов’янських землях буде створена Третя Хозарія, нова обітована земля для східного єврейства. Для приватизації понад 70 відсотків українських підприємств капітали світового єврейства направлялись в Україну навіть через синагоги. Мерами багатьох наших міст й губернаторами областей є євреї, а звідси величезне підвищення тарифів на комунальні послуги, що ставить більшість нашого народу за межу виживання. Керівники держави, одурманені сатаною, одягають ярмулки і веселяться, відзначаючи єврейські свята Пурим і Хануку разом з хабадниками й сіоністами, а в цей час колонізація України й вимирання корінної нації йде повним ходом.
На черзі другий етап колонізації України – це приватизація і продаж українських земель, які з ініціативи президента мали початися в 2007 році. Така програма організованого єврейства справді впроваджується в Україні. Швейцарський апеляційний суд ще в 1937 році визнав «Протоколи сіонських мудреців” програмою дій сіоністського руху в усьому світі. Наша сумна дійсність – явне підтвердження нищення України за 15 років її незалежності згідно з цими протоколами. Щороку йдуть у небуття 400 тисяч українських громадян, щорічно зникають з лиця землі 50 українських сіл, знищено десятки підприємств, цукрових заводів, сотні тваринницьких комплексів. Тисячі селян залишилися безробітними. Усе, що відбувається, «мудро» сплановано космополітами-радниками, космополітами — народними депутатами, які продалися світовому закулісному уряду і довели народ України до зубожіння і вимирання.
Отже, ми пересвідчилися, що цілі єврейської діаспори й організованого єврейства в Україні, сіоністських фашистських організацій Хабад, Бейтар, масонів різного зразка і Української нації, Української держави — явно протилежні.
Євреї прагнуть побудувати свою державу — Третю Хозарію — на споконвічних землях слов’янських народів, рвуться до світового панування, а Українська нація у важких муках через шалений спротив антиукраїнських сил будує правову соборну демократичну державу. Було б краще для всіх, щоб організоване єврейство займалося розбудовою своєї держави Ізраїль, а не влаштуванням своїх справ за антилюдськими законами Талмуду й горезвісних протоколів в чужій для них країні.
Громадяни України на чергових виборах до Верховної Ради повинні добре подумати й проаналізувати списки кандидатів від політичних партій, щоб не допустити у вищий законодавчий орган євреїв-масонів, комуногебістів, бандитів-олігархів, яких цікавлять тільки привілеї, недоторканність, власне збагачення.
Українцям потрібно боротися, щоб у паспорті була відновлена графа «національність», яка була вилучена за президентства Кравчука на догоду організованому єврейству, а представництво у Верховній Раді було пропорційним до того, скільки проживає в Україні представників тієї чи тієї нації. Тільки тоді нашій нації можна сподіватися на виживання в цьому глобалізованому жорстокому світі, де світовий жидо-масонський закулісний уряд планує зменшення населення Землі до так званого «золотого мільярда».
Василь КАЩУК,
Петро БЕЗПАЛЬКО,
 ветерани праці, діти війни
с. Джурин Вінницької області