ПІВ-ЄВРОПИ П’Є НАТЩЕСЕРЦЕ ОЛІЮ З ОЛИВОК

Чому? Виявляється, ця олія містить найкорисніші для людини жири. В ній також є і жирні поліненасичені кислоти, що сприяють зниженню рівня холестерину в крові, й вітамін К, що благотворно впливає на судини. А ще ця олія змазує слизову оболонку кишечника й м’яко зондує жовчний міхур.

Американський натуропат Едгар Кейсі казав: «Для лікування багатьох хвороб шлунково-кишкового тракту немає нічого кращого, ніж ложка оливокової олії, яку вживають всередину, і компрес на ділянку печінки. Відомо, що в такий спосіб цей лікар допомагав людям, які страждали на виразку шлунка, хронічні коліти, гепатити й інші хвороби.
Оливкова олія, вжита натщесерце, посилює секрецію жовчі, поліпшує функцію підшлункової залози, розм’якшує, а згодом і розчиняє камені в жовчному міхурі.
ЖУРАВЛИНА ОЧИСТИТЬ КРОВ
В давнину з допомогою журавлини очищували кров, підвищували тиск, а також лікували багато хвороб сечостатевої системи.
Вважалося, що з допомогою морсу із журавлини можна подрібнити камені в нирках і вивести солі, вона допомагає підняти життєвий тонус при втомі й сонливості, особливо у хворих на гінекологічні захворювання.
ЯК ПІДВИЩИТИ ТИСК
Беруть 200 г журавлини, 200 г меду, 200 г грецьких горіхів (ядер), 20 мл настоянки елеутерококу. Журавлину миють, перемелюють на м’ясорубці. Ядра грецьких горіхів також подрібнюють. Обидві маси перемішують, додаючи мед. В готову пасту додають настоянку елеутерококу. Вживають в першій половині дня, запиваючи зеленим чаєм.