ХАБАД СКИДАЄ МАСКУ?

Заява Президії Національної ради Української Консервативної партії з приводу антиукраїнської діяльності лідерки БЮТ Ю.Тимошенко

Невдовзі після проголошення Незалежності Українська держава, географічно розташовуючись у центрі Європи, опинилася в центрі геополітичних інтересів найпотужніших світових центрів впливу. Останні дбають виключно про власні інтереси, на теренах всього пострадянського простору цілеспрямовано і системно запроваджують тіньові схеми тотального грабунку народів, розвалу економіки і обороноздатності суверенних країн, штучно скорочують кількість їх населення всіма можливими підступними методами, по-варварськи виснажують природні ресурси. За таємними планами міжнародного сіонізму, який споконвіку прагне до світового панування, у суворій відповідності з «Протоколами сіонських мудреців», останньою крапкою в реалізації цієї витонченої новітньої неоколоніальної програми має стати скуповування за безцінь (по-суті, незаконне їх привласнення) всіх земель народів, які панівним юдо-нацистським лобі держав «Золотого мільярда» не віднесені до категорії «богообраних». Найвиразнішою і найпотужнішою силою в цій підступній агресії на всій території слов’янського суперетносу майже неприховано проявила себе радикальна неонацистська юдейська секта Хабад, знахабнілість і цинізм якої переступили межі толерантності і ділового етикету у міжнародній політиці.
Українська Консервативна партія неодноразово повідомляла всі владні інстанції (зокрема й міжнародні) про засилля Хабаду в Україні, однак влада залишалася бездіяльною. Причиною цього є домінування позицій Хабаду в політиці, економіці, фінансах та в усіх гілках державної влади. В цьому контексті найбільшою загрозою для України та її державності є неприховані лобісти політики міжнародного сіонізму в усіх трьох гілках державної влади: формальний Президент України Віктор Ющенко разом з керівництвом свого секретаріату, лідерка БЮТ Юлія Тимошенко разом зі своїм найближчим оточенням, а також віце-прем’єр Дмитро Табачник та міністр освіти і науки Станіслав Ніколаєнко. Перелічені особи зі сфери вищої політики держави, оточивши себе різноманітними радниками та помічниками переважно єврейського походження, відкрито, всупереч Конституції та законам України, перетворилися на винятково чужинських захисників і лобістів. Вже упродовж багатьох років, використовуючи свої високі посади на догоду виключно сіоно-американським та ізраїльським інтересам, вони завдають непоправної шкоди титульній Українській нації на її власній землі. Відіграючи роль маріонеток перших, беззастережним і безальтернативним запровадженням вказівок сіонізованого МВФ, згадані особи перетворилися на прямих виконавців стратегічної програми світового сіонізму: «керований хаос» і геноцид українців.
Якщо раніше зазначені особи ретельно приховували своє справжнє національне походження, політичні та ідеологічні переконання і наміри, то останнім часом вони своїми діями повністю викрили свою антиукраїнську сутність.
Зокрема, своїми відвертими антинародними діями «гарант Конституції» і глава держави В.Ющенко спільно зі своїм секретаріатом, віце-прем’єром Д.Табачником, а також скандально відомими міністром освіти і науки С.Ніколаєнком, міністром закордонних справ Б.Тарасюком та лідеркою БЮТ Ю.Тимошенко перейшли до відкритого виконання розпоряджень і вказівок лідерів сіонізму та Хабаду зі штаб-квартирами в Ізраїлі та Брукліні (США) щодо цілеспрямованого знищення системи вищої освіти України. Їхня мета зрозуміла – штучне зниження інтелектуального і кадрового управлінського потенціалу України як жертви своєї неоголошеної агресії, зниження рівня освіти народу та перетворення окупованої країни на потужний резерв дешевої робочої сили на своїй території і на міжнародному ринку праці. Головною перешкодою і загрозою для реалізації цієї неоколоніальної сіоністської програми в Україні і на міжнародній арені Хабад вважає найбільший недержавний ВНЗ України – Міжрегіональну Академію управління персоналом (МАУП), над якою він не спромігся встановити свого контролю і забезпечити необхідного йому впливу. У свою чергу, найбільшу загрозу для себе з боку МАУП вони вбачають у тому, що у своїх фундаментальних наукових працях Академія викриває злочинну міжнародну діяльність Хабаду та всього єврейства, яке тісно пов’язане зі світовою нарко- і работоргівлею із безпрецедентним зазіханням на світове панування. Наявність філій МАУП у кількох інших країнах світу та активізація роботи в цьому напрямку на Близькому Сході створює сіонізму неабиякі складнощі в його загарбницькій і людиноненависницькій політиці. Натомість велика просвітницька робота МАУП на всіх рівнях повністю унеможливлює новітнім загарбникам остаточно захопити українські земельні ресурси навіть під виглядом запровадження «цивілізованого ринку землі» або ж як «необхідної умови вступу до СОТ або Євросоюзу».
Оперативна інформація з надійних джерел і поглиблений аналіз останніх подій в Україні і в міжнародній політиці переконливо показують, що, вичерпавши свій лобістський потенціал в Україні в особі перелічених осіб Адміністрації Президента та Кабінету Міністрів України і не досягнувши своєї мети в цьому напрямку, лідери юдо-нацистської секти хабадників повторно дали пряму вказівку на знищення МАУП за будь-яку ціну. Для цього з глибокої конспірації виводяться додаткові сили, головна стратегічна мета і завдання яких раніше ретельно приховувалися від народу України і світової громадськості. Несподівано для всієї української громадськості з цією метою дано команду до рішучих дій черговому сіоністському резерву в Україні в особі лідерки БЮТ Ю.Тимошенко, яка відіграє багатопланову роль і, вочевидь, інтенсивно і приховано вже готується Хабадом на посаду майбутнього президента України шляхом прискорення дестабілізації ситуації в державі, дезорганізації взаємодії між всіма гілками її влади, поглиблення політичної кризи і, як логічний наслідок, – дострокових виборів президента і парламенту. Українську Державу спіткають затяжні періоди політичної кризи.
Президія Національної ради Української Консервативної партії вважає, що з метою реалізації саме такої проміжної сіоністської стратегії в Україні, лідерку БЮТ Ю.Тимошенко під пильним хабадським наглядом і в оточенні на кшталт О. Фельдмана нещодавно «возили на оглядини» та консультації до лідерів сіоністського лобі в Євросоюзі в особі окремих її вищих керівників і для досягнення попередніх домовленостей та гарантій у цьому напрямку. Після цього, як очевидно і передбачалося, для досягнення остаточних домовленостей і гарантій безмежної відданості ідеалам міжнародного сіонізму галахічну єврейку Ю.Тимошенко відвезли до юдо-фашистського Ізраїлю. Всім відомо, що ця держава є світовим гарантом недоторканності для всіх злочинців-жидів і «жидовствуючих» у всьому світі і єдиною країною, де людиноненависницька, расистська, а за своїм змістом – ще й антисемітська (антиарабська та антигоївська тощо) релігія проголошена офіційною державною ідеологією. Під час бесіди з головою Єврейського агентства «Сохнут» Зеєвом Бельським в Ізраїлі лідерка так званого «однойменного блоку» і «української опозиції» Ю.Тимошенко остаточно викрила свої справжні погляди, переконання, мету і головні пріоритети в діяльності:
«…лидер БЮТ заявила, что возглавляемая ею политическая партия и она лично «категорически осуждают антисемитизм». «Мой и Ваш народы много страдали на протяжении истории. Мы сделаем все, чтобы бороться с таким отрицательным явлением, как антисемитизм»…
«Отвечая на вопрос нашего корреспондента, как лидер БЮТ и ее политическая сила оценивают существование такого вуза, как Межрегиональная Академия управления персоналом (МАУП), печально известного своими антисемитскими и фашистскими проявлениями не только на территории Украины, но и во всем мире, Юлия Тимошенко твердо заявила, что заведения, подобные МАУП, должны прекратить свою деятельность. Лидер БЮТ убеждена: «Существование МАУП – это стыд и позор. К сожалению, эта организация все еще существует, необходимо стереть ее с лица земли».
Такі дії чергової ставлениці і відвертої лобістки хабадських інтересів в Україні, вочевидь, були заздалегідь схваленими і спровокованими нічим не обґрунтованою заявою російського олігарха у вигнанні Б.Березовського, який, спекулюючи своїм єврейським походженням, заявив, що найпотужнішою політичною фігурою в Україні є Ю.Тимошенко. У свою чергу, заяви останньої свідчать про грубі порушення з її боку вимог Конституції і законів, суперечать споконвічній волі Українського народу, принципам виваженості, витриманості, здорової моралі, національної самобутності і традиціям волелюбних українців, які ніколи за свою історію не дозволяли чужинцям безтурботно, безперешкодно і безкарно панувати над собою у формі оголошеної чи неоголошеної агресії. Своїми безпринципними заявами і безвідповідальними діями Ю.Тимошенко виявила своє невігластво в знаннях української історії, міжнародних проблем на Близькому Сході, у Європі, світі загалом та цинічне ігнорування українських національних інтересів на догоду сіоністському Ізраїлю. Вона паплюжить героїчне минуле і сучасне нашої землі, не визнаючи і принижуючи історичну роль таких великих для нашого народу постатей, як Володимир Мономах, Святослав Хоробрий, Богдан Хмельницький, Іван Гонта, Максим Залізняк, Тарас Шевченко, Олена Пчілка та незліченної кількості інших справжніх українських героїв і патріотів минулого і сьогодення. Такими й іншими діями Ю.Тимошенко вже вкотре довела, що для задоволення ненаситних потреб міжнародного сіонізму, власних амбіцій, корисливих інтересів та жадоби влади за будь-яку ціну, вона готова принести на жертовник історії не тільки священні права та інтереси українців на свободу виявлення своїх думок і власних поглядів, переконань і свободи слова, а й весь Український народ.
З метою недопущення в Україні подальшого поглиблення існуючої політичної кризи і унеможливлення чергового антидержавного заколоту просіоністськими силами Президія Національної ради Української Консервативної партії звертається і закликає:
1. Всі компетентні органи держави і всіх патріотів України:
– ґрунтовніше проаналізувати всю діяльність лідерки БЮТ Ю.Тимошенко та її найближчого оточення починаючи з 1991 року.
2. Генерального прокурора та голову Служби безпеки України:
– ретельніше розібратися в усіх фактах не доведеної до логічного завершення кримінальної справи проти Ю.Тимошенко та її оточення за фактами організованої злочинності та корупційних діянь, у тому числі включаючи і їх особисту «нечистоплотність» на посадах прем’єр-міністра щодо «Криворіжсталі» та інших підприємств стратегічного значення, а також незаконного знищення важливих документів і матеріалів з архівів СБУ під головуванням О.Турчинова, які свідчили про корупційну діяльність окремих високопосадовців України;
– за цілеспрямоване розпалювання міжнаціональної ворожнечі в Україні, пропаганду расистської та фашистської ідеологій і заклики до антиконституційних дій, які спрямовані на фізичне знищення найбільшого недержавного вищого навчального закладу України – Міжрегіональної Академії управління персоналом (МАУП) та навмисне завдавання шкоди її авторитету і діловій репутації, які визнані не тільки на вітчизняному, а й на міжнародному рівнях, притягнути Юлію Володимирівну Тимошенко до суворої кримінальної відповідальності.
3. Всіх представників блоку Юлії Тимошенко:
– негайно відреагувати з приводу всіх перелічених фактів, покласти край свавіллю, безвідповідальності та безпринципності лідера свого блоку і розглянути питання про доцільність її подальшого перебування на посаді лідерки блоку, чий авторитет у народі багато в чому ґрунтується на таких авторитетних політичних постатях, як Левко Лук’яненко, Григорій Омельченко та багатьох інших справжніх патріотах, думкою яких просто нехтує їх суто формальна політична лідерка.
4. Прем’єр-міністра України:
– за антиукраїнську і антидержавну політику України у сфері гуманітарних питань, освіти і науки України – усунути з посад віце-прем’єра та міністра освіти і науки Д.Табачника і С.Ніколаєнка.
5. Президента, Прем’єр-міністра і Кнесет Ізраїлю:
– негайно зупинити провокаційну діяльність і вседозволеність щодо України та українців з боку державних, політичних діячів та олігархів, які є громадянами Ізраїлю, і припинити грубе і незаконне їх втручання у внутрішні справи Української Держави та її народу.

Президія Національної ради
Української Консервативної партії
25 січня 2007 року