Георгій ЩОКІН: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА ЗАГРОЗИ УКРАЇНІ

Світ стає дедалі більше взаємопов’язаним і рухливим, тому треба встигати не тільки відстежувати й аналізувати різноманітні події, а й адекватно на них реагувати. В умовах майже тотальної дезінформації це стає особливо актуальним, бо правда сама по собі є і ліками, і зброєю, і шляхом до перемоги. Бог — у правді, диявол — у брехні. Тому, розвінчуючи брехню і говорячи правду, ми допомагаємо Богові у знищенні лукавого та його поплічників. КІНЕЦЬ АМЕРИКИ

У США відбулися проміжні вибори до конгресу та сенату, тобто до державних законодавчих органів, де гучну перемогу отримали представники Демократичної партії. Президент Буш разом зі своєю Республіканською партією зазнав відчутної поразки. Це була відповідь американських виборців на агресивну поведінку свого президента та його військові авантюри в Афганістані й Іраку, а також на його погрози Сирії, Ірану та Північній Кореї. Тепер у Буша лише один шлях — шлях у небуття. Не виключено при цьому, що його президентський термін буде достроково закінчений чи то через імпічмент, чи то через замах. Політичні вбивства в Америці, як відомо, не є такою вже рідкістю.
Але чи варто очікувати якихось кардинальних змін від приходу демократів? Навряд чи. Демократів у 2000 році змінили республіканці після війни США та НАТО проти Югославії, яку вони й розвалили на кілька невеличких держав. Тоді Сполученими Штатами керували задіяний у сексуальному скандалі Б.Клінтон та держсекретар М.Олбрайт, спеціальною помічницею котрої була нинішня дружина українського президента К.Чумаченко. Тобто і демократи, і республіканці США проводять одну мілітаристську, тоталітарну політику, яка спрямована на підкорення світу. Робиться це на догоду Ізраїлю, який давно вже інфільтрував керівництво обох американських партій своїми сіоно-хабадськими ставлениками.
Сьогодні США, за багатьма повідомленнями, є світовим центром сатанізму, тобто новітньою «імперією зла», де поширені всі ті види діяльності, які в християнстві прийнято називати диявольськими. Прикметно, що Х.Клінтон, дружина колишнього американського президента, постійно бере участь у парадах гомосексуалістів. Зараз вона перемогла у виборах до сенату від штату Нью-Йорк і зможе таким чином доповнити сексуальні скандали свого чоловіка. Але, як відомо, від протиприродних стосунків чоловіка з чоловіком або жінки з жінкою життя не з’являється, навпаки — це прямий шлях до загибелі людства. Пропаганда таких стосунків є викликом проти Бога, свідомим служінням господарю смерті — сатані і тому завжди закінчується за сценарієм Содома і Гоморри.
Щось подібне, очевидно, слід очікувати в найближчому майбутньому і для Америки, розбещеної сіоно-хабадською клікою. З цього приводу відомо кілька прогнозів. Наприклад, існує індіанська легенда про те, що Американський континент зазнає значних катаклізмів у грудні 2012 року. Відомим є і пророцтво про те, що в США буде лише 44 президенти (нинішній Буш — 43-й), яке також вказує на близькі негаразди для цієї держави. Крім того, в США нагромадилося безліч проблем духовного, економічного, соціального, міжнародного характеру, що можуть вибухнути в будь-яку мить. Ці проблеми створені керівництвом і всім істеблішментом Америки, серед якого, за багатьма повідомленнями, левову частку становить ізраїльське лобі, тобто носії доктрини єврейського расизму. Колись ці носії намагалися розбудувати попередню «імперію зла» — СРСР, яка перебуває нині на згарищі історії. Шлях СРСР у небуття повторює сьогодні нинішня «імперія зла» — США.
Після СРСР та США, кінець яких, очевидно, буде однаковим, єврейські расисти можуть розраховувати лише на Європейський Союз, керівництво і структури якого також активно інфільтруються нині сіоно-хабадськими агентами впливу. СРСР, США, ЄС, незважаючи на відмінність їх економічних систем, мають багато спільного. Всі ці утворення є штучними, безнаціональними, бездуховними, з виразною тенденцією до тоталітаризму і мілітаристської агресії, до відкритого протистояння Богу. Якщо сіоно-хабадським комісарам вдасться перетворити ЄС за рахунок НАТО в щось на кшталт СРСР або США, то кінець і цього штучного утворення не важко передбачити. Воно опиниться, як і все створене єврейськими расистами, на згарищі історії. Така закономірність спостерігається у відомій історії людства вже понад 2,5 тисячі років (починаючи з біблійного Ізраїлю) і ніщо сьогодні не вказує на те, що вона зміниться.
Отже, втягування України в орбіту смертоносної діяльності США, НАТО, Ізраїлю є вкрай небезпечним і може впроваджуватися лише недалекоглядними людьми або свідомими зрадниками.
ПРОВІДНИКИ СІОНО-АМЕРИКАНСЬКОЇ
ПОЛІТИКИ
Провідниками сіоно-американської політики в Україні, як це стало вже очевидним для багатьох, є президентська родина та її найближче оточення, що оформилося в політичну організацію під назвою «Наша Україна». Нині не є таємницею те, що переважна більшість найвпливовіших осіб цієї політичної сили мають єврейське походження й активно співробітничають з юдейськими, сіоністськими, хабадськими організаціями як в Україні, так і далеко за її межами. Прикриваючись українськими національно-патріотичними гаслами, цей «народний союз» торує шлях до НАТО, США, Ізраїлю, які щедро фінансують провідників своєї загарбницької політики. Сьогоднішня криза «Нашої України», очевидна втрата до неї довіри з боку українського виборця штовхає її на пошук нових оманливих організаційних форм. Дуже ймовірна, у зв’язку з цим, поява в найближчі місяці якогось клону «Нашої України», де за українськими прізвищами знову ховатимуться сіоністські провідники, які знову намагатимуться експлуатувати національно-патріотичні гасла. Прикметною в цьому плані є фігура нинішнього, вкрай невдалого міністра внутрішніх справ Ю.Луценка, про ізраїльське громадянство якого відомо з багатьох ЗМІ, як і про його корупційну діяльність.
Але для створення нового клону можуть бути використані і менш одіозні особи. Наприклад, Катеринчук, Кириленко, Павленко, Стретович, Стецьків та деякі інші. Питання полягає лише в тому, чи зможуть вони вести самостійну проукраїнську політику, без огляду на сіоно-американські симпатії президентської родини. Наприклад, В.Кириленко, будучи віце-прем’єром з гуманітарних питань минулого Кабміну, пальцем не ворухнув, аби припинити інспіровані сіоністами репресії проти МАУП. Навпаки, є відомості, що у цькуванні українського навчального закладу, крім президентської родини і частини Кабміну, брало активну участь керівництво президентського секретаріату, зокрема Рибачук, Васюник, Геращенко. Відомство іншого «помаранчевого» урядовця Ю.Павленка, який очолює Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту, нещодавно приголомшило своєю новою ініціативою: винести на громадські слухання питання одностатевих шлюбів. Тобто вирішили пропаганду педерастії з її содомо-гоморрськими наслідками підняти вже на державний рівень, аби не відставати від американської президентської родини Клінтонів. Народний депутат В.Стретович запропонував до розгляду Верховною Радою України законопроект про відкриття при релігійних громадах вищих навчальних закладів. Але українські православні, греко-католицькі і католицькі церкви і так мають при собі відповідні навчальні заклади. Водночас релігійні громади, які мають не церковний, а скоріше світський характер (наприклад, юдейські), давно прагнуть утворення виключно етнічних освітянських установ. Про це, зокрема, свідчать рекламні плакати на транспортних зупинках Києва, які рекламують «Єврейським дітям — якісну освіту», що само по собі є відкритим проявом расизму.
Проведення сіоно-американськими агентами впливу політики розбещення суспільної моралі здійснюється за рахунок своєрідних «культурних» та «сексуальних» революцій, дезінформаційної діяльності ЗМІ, захисту нетрадиційних для України релігійних культів, залякування розгулом бандитизму та шляхом широкомасштабної корупції. Наприклад, на російських телеканалах давно впроваджені спеціальні програми «Культурна революція» та «Сексуальна революція», ведучими яких виступають етнічні євреї, зокрема недавній міністр РФ М.Швидкой. З Росії до України прибув на пінчуківський канал зі своєю програмою «Свобода слова» одноплемінник Швидкого — С.Шустер. З Америки, Ізраїлю та Європи посунули в Україну різноманітні «головні рабини», які тісно пов’язані з президентською родиною Ющенків-Чумаченко. Інформаційний український простір буквально окупований сіоно-американськими провідниками. Буквально на очах, під керівництвом «головного міліціянта» Луценка, шалено збільшується кількість замовних вбивств, а самого Луценка звинувачують у корупційній діяльності.
У корупції (зокрема, у розкраданні понад 6 мільярдів державних гривень) прилюдно звинувачується й інший «помаранчевий» урядовець — міністр оборони А.Гриценко, якого довго готували для цього у військових навчальних закладах США. Розтринькання майже мільярда гривень з Держбюджету, як випливає з оприлюднених даних Рахункової палати України, допустив ще один «помаранчевий член» уряду — міністр освіти С.Ніколаєнко. Про останнього недавно пройшли повідомлення в ЗМІ стосовно його корупційної діяльності, зокрема про продаж у Криму об’єктів курортно-оздоровчої сфери.
Всі ці приклади свідчать про те, що з приходом до влади сіоно-американської команди В.Ющенка всі ключові посади в нашій державі були роздані або прихованим закордонним агентам, або відвертим невдахам. Але дії і перших, і других, помножені на їхню особисту жадобу до державних коштів, ведуть до одного результату — нищення Української Держави. Сьогодні на порядку денному для них поставлені три головних питання: руйнація системи освіти, роззброєння армії та приватизація української землі. Всі ці питання взаємопов’язані, оскільки на приватизованій чужинцями землі потрібні дешеві робочі руки автохтонного населення, яке не здатна захистити національна армія.
РУЙНАЦІЯ
УКРАЇНСЬКОЇ ОСВІТИ
Сіоно-американські зверхники давно визначили в рамках своєї людиноненависницької концепції «золотого мільярда» спеціальне співвідношення між кількістю ВНЗ та кількістю населення пограбованих ними країн. Розробники цієї новітньої тоталітарної концепції глобалізму виходили з того, що вища освіта повинна бути привілеєм лише для населення визначених ними країн «золотого мільярда». Для інших п’яти мільярдів населення нашої планети — це, за їх міркуваннями, недоречна розкіш. Тому необхідно проводити таку державну політику, щоб скоротити за кілька років кількість існуючих у «нерозвинених» країнах вищих навчальних закладів до співвідношення: один ВНЗ для одного мільйона населення! Тобто йдеться про сплановане, штучне, навмисне зниження культурно-освітнього рівня цілих націй, аби перетворити їх на резервуар некваліфікованої і тому дешевої робочої сили.
Нині цей зловісний план під керівництвом віце-прем’єра Д.Табачника та його підлеглого міністра С.Ніколаєнка впроваджується в Україні. До речі, як було повідомлено в телеефірі, Табачник став віце-прем’єром з гуманітарних питань нинішнього уряду не за квотою прем’єр-міністра, а за квотою президента. Виявляється, В.Ющенку вже замало єврейських діячів з власного оточення і він послуговується ними з оточення Л.Кучми. Тепер стає більш зрозуміло, чому саме Табачник був головним організатором «міжнародного форуму» з Бабиного Яру, проведення якого ініціювало президентське подружжя Ющенка-Чумаченко і на який вони запросили всі відомі єврейські організації на чолі із скандально-сексуальним президентом Ізраїлю Кацавом.
Як випливає з широко оприлюдненої наради, яку проводив з ректорами ВНЗ у Харкові заступник міністра освіти М.Степко, керівництво Міносвіти запланувало тотальне нищення української системи вищої освіти. Згідно з цими планами найближчими роками планується: скасування довузівської підготовки абітурієнтів, зниження рівня вступу до ВНЗ випускників шкіл до 30–40%, скорочення кількості існуючих ВНЗ до співвідношення: один ВНЗ для одного мільйона населення України. «Тобто Україна, — каже заступник міністра Степко, — повинна мати не більше як 48 ВНЗ і ми доведемо кількість ВНЗ до цього показника!» При цьому чиновник від освіти посилається на приклад Грузії та Азербайджану, де з-понад 100 ВНЗ залишилося лише 25–30. Відомо, що ці країни, як і Україна, є членами створеного сіоно-американськими колами ГУАМ, як відомо і те, що президент Грузії М.Саакашвілі разом з усім своїм державним апаратом утримується за кошти єврейського міжнародного афериста Дж.Сороса. Таким чином, заступник міністра освіти Степко просто проговорився про зловісні плани американо-ізраїльського сіонізму стосовно освітянської системи України, як і про те, що віце-прем’єр Табачник і міністр Ніколаєнко є слухняними провідниками цих планів. За їхніми спинами проглядається, як вже не раз повідомлялося, фігура нинішньої президентської дружини К.Чумаченко — колишньої спецпомічниці зловісної Олбрайт.
На заваді цих антиукраїнських планів постала МАУП. Тому, згідно з «одкровеннями» Степка, Д.Табачник на нараді в Києві заявив про те, що «треба розпочати загальну війну з цим навчальним закладом!» «Треба прийняти цей вислів як заклик до дії!» — додав від себе Степко. Він заявив також, що «МОН України знаходиться в стані непримиренної боротьби з МАУПом. Ректори державних ВНЗ мусять підтримувати міністра МОН Ніколаєнка в цій священній боротьбі… Знищимо МАУП, оскільки вона є вашим конкурентом… Знищимо її разом!» Таким чином, заступник міністра освіти України Степко прилюдно визнав злочинну змову проти української освіти загалом і проти МАУП зокрема. Він також прилюдно назвав своїх поплічників-керівників: Табачника і Ніколаєнка, готових щорічно вбивати десятки українських навчальних закладів. Це є не чим іншим, як антидержавною змовою, антиконституційним заколотом з відчутним єврейсько-расистським присмаком. Бо саме юдо-нацистському фюреру Шнеєрсону зловісної секти Хабад належать такі симптоматичні слова (далі мовою оригіналу): «Наши методы борьбы отнюдь не военные, а идеологические и экономические… Мы обеспечим процветание нашему национализму — сионизму, а точнее, еврейскому фашизму, который в силу своей скрытности и мощности является сверхфашизмом… Мы понизим образовательный уровень славян — уже в ближайшие пять лет закроем половину их институтов, а в другой половине будем учиться мы… Разложите молодежь — и вы победите нацию! Это наш девиз» (див.: Персонал-Плюс. — 2006. — № 39).
Ось кому прислуговуються і ось чиї плани виконують сьогодні керівники гуманітарної сфери. В основі цих планів і дій, як видно з висловлювань єврейських фашистів, лежить ненависть, нетерпимість, невігластво. Але при цьому вони намагаються свої вади перекласти на інших. Наприклад, є такий народний депутат О.Фельдман, який до цього був таксистом, а зараз він понастворював різноманітні «кишенькові» міжнаціональні фонди та асоціації, зокрема «міжнародний центр толерантності». І ось Фельдман від імені цього «дуже толерантного центру» вимагає неугодних йому людей або депортувати, або посадити, або ще якимсь чином знищити, тобто замість терпимості знову пропагує ненависть, яка й притаманна близькій йому секті Хабад — головному розсаднику єврейського фашизму (див., напр., праці Е.Ходоса). Інший фельдманський одноплемінник — Фінкельштейн (головний редактор видавництва «Факт») вимагає на всіх перехрестях не допускати книги та інші видання МАУП до участі у спеціалізованих виставках. Хіба це не фашизм?
І ось ці новітні фашисти, пробравшись у високі крісла, у ЗМІ, в банки, книговидання, в театри, у навчальні заклади, намагаються сьогодні розбестити надію кожної нації — молодь, позбавивши її при цьому можливості здобути вищу освіту. Зрозуміло, що без потужної підтримки цих людиноненависників на найвищих щаблях державної влади, зокрема президентом Ющенком, вони б не поводилися так знахабніло. До нас, наприклад, приходить багато поінформованих людей (у тому числі і від українських спецслужб), які прямо говорять про те, що саме президентська родина Ющенка-Чумаченко ініціювала репресії стосовно МАУП. На виконання, мабуть, вказівок з Вашингтона і Тель-Авіва. Бо сьогодні вже достеменно відомо, в тому числі і з американської преси, що прихід до влади в Україні цього подружжя відбувся саме завдяки сіоно-американським зверхникам. Про це відкрито і багато пишуть у різних країнах світу і лише в Україні Ющенку з його дружиною вдається поки що вдавати з себе «щирих українців». Але достатньо придивитися до їхнього найближчого оточення — Порошенка, Жванії, Третьякова, Безсмертного, Безпалого, Зварича, Рабиновича, Червоненка, Асмана, Зісельса, Пасхавера, Ключковського, Мартиненка та багатьох подібних – аби переконатися у зворотному. Правда обов’язково вийде на поверхню і все розставить на свої місця. Чекати, з огляду на все, залишилося недовго. Це підтверджують і останні факти: наприклад, 15 листопада ц.р., виступаючи на черговому «міжнародному форумі», президент Ющенко зізнався в тому, що саме він «дав відповідні доручення СБУ і Міністерству освіти» перевірити МАУП. Сподіваємося, що прийде час, коли буде об’єктивно перевірена і вся діяльність Ющенка — як банківська, так і президентська.