НАРОДНА МЕДИЦИНА ПРО ЛІКУВАННЯ ХВОРОБ КРОВІ

СТИМУЛЮЄ ІМУННУ СИСТЕМУ ОРГАНІЗМУ ТАКИЙ ЗАСІБ:
Беруть 40 г кореневищ калгану, 30 г солодки голої, 30 г трави материнки, 20 г квіток бузини чорної, 20 г листків першоцвіту весняного, 20 г кропиви, 20 г плодів шипшини, 20 г коренів цикорію дикого, 20 г реп’яшка звичайного.
Одну столову ложку суміші заливають 300 мл води, кип’ятять 5 хвилин на малому вогні, охолоджують, проціджують. Вживають по півсклянки тричі на день за півгодини до їжі. Для посилення імуностимулюючого ефекту в ранкову та денну порції корисно додати 10-20 крапель спиртової настоянки елеутерококу колючого.
ЗМЕНШУЄ КОНЦЕНТРАЦІЮ ТОКСИЧНИХ РЕЧОВИН В КРОВІ ТАКИЙ ЗБІР:
Беруть 10 г звіробою, 20 г ромашки, 20 г подорожника великого, 20 г м’яти, 20 г реп’яшка звичайного, 30 г солодки голої, 30 г насіння льону звичайного. Дві столові ложки суміші кладуть в попередньо нагрітий глиняний посуд, заливають 500 мл окропу. Закутують, настоюють в теплі 3-4 години. Вживають по 50-70 мл через кожну годину впродовж 7-10 днів.
ЯК ХАРЧУВАТИСЯ?
При лейкемії, що виникла внаслідок радіоактивного опромінення, хворим систематично дають сік з листків кропиви.
Покращують кровотворення виноград, гранат (сік, сироп), диня, свіжа шовковиця, шипшина, абрикосовий сік та свіжі абрикоси, ягоди смородини, вишні.
Підвищує імунні сили організму вживання перепелиних яєць.
Стимулює імунні реакції організму, посилює ефект протипухлинної дії препаратів вітамін А й каротин. Тому рекомендують вживати печінку, риб’ячий жир, ікру, жовток яєць, моркву, абрикоси, обліпиху, гречку, зелень петрушки, шипшину, салат, гарбуз, хрін, червоний перець, буряк.